زندگی نامه شهید اصغر یاوری
چه زیباست آن گاه که سوختگان دایره بلا، دیده به معاشقه یار بگشاید و در آخرین لحظه، دیدار دوست را مزمزه کنند.
شهید اصغر یاوری در سال 1330 پا به عرصه گیتی گذاشت. دوران تحصیل را تا دبیرستان ادامه داد و در سال 1351 موفق به گرفتن دیپلم ریاضی شد. پس از خدمت سربازی در دانش سرا پذیرفته شد.
تحصیلات وی در این دوره تا سال 1357 که هم زمان با پیروزی انقلاب اسلامی بود، به طول انجامید. او در دوران دانشجویی در دانش سرا دارای فعالیت هایی بود که از جمله می توان برپایی نمایشگاه های کتاب و پوستر، تکثیر و توزیع اعلامیه های حضرت امام و شرکت در راهپیمایی ها را نام برد. هم چنین باید از اقدام وی در ساخت دستگاه فتوکپی دستی یاد کرد که برای تکثیر اعلامیه های حضرت امام ساخته بود.پس از این به عنوان دبیر راهنمایی در یکی از دهات شهرضا مشغول به کار شد و در این زمان فعالیت هایش بر علیه رژیم طاغوت بیشتر شد.
با پیروزی انقلاب، وی در دانشگاه پذیرفته شد؛ اما برای خدمت به انقلاب نوپای اسلامی جهاد سازندگی را برگزید و پس از مدتی خدمت در مناطق محروم بلوچستان، وارد سپاه شد و در تعاون سپاه مشغول به کار شد.
از شهریور 1359 به عنوان فرماندار فریدون شهر معرفی شد و از خرداد سال 1360 در شغل مقدس معلمی انجام وظیفه می کرد. او که در هر پست و مسئولیتی، برای خدمت سر از پا نمی شناخت و در هر کجا نمونه ای از بنده تلاشگر و مخلص خدا بود، بار دیگر برای رساندن کمک های امت حزب الله به خطوط مقدم جبهه، در ستاد پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی اصفهان مستقر در شوشتر مشغول به فعالیت شد و سپس در تدارکات منطقه 8 اهواز از سوی سپاه شروع به کار کرد.
شهید یاوری که عمری در قسمت های مختلف مشغول خدمت و فعالیت بود، این بار برای دفاع از اسلام و مسلمین به خط مقدم جبهه روی آورد و با شرکت در چند عملیات، سرانجام در عملیات پیروزمند فتح المبین در 04/01/60 به آرزوی خود که همانا شهادت در راه خدا بود رسید و به لقاءالله پیوست.
?خاطرات و زندگی نامه شهداء ???